Directori

Links de pàgines web de Sant Pere de Ribes


Acadèmia d’Holandès

Classes d’holandès,grups reduits,classes particulars,classes privades,professors natius. Certificat «nederlands als vreemde taal» reconegut per de nederlandse taalunie. Centres d’estudi a Barcelona i Sant Pere de Ribes (Garraf).

Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Completa informació en aquesta pàgina oficial de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes,a la comarca del Garraf. El teu Ajuntament,ciutadans,empreses i apartat per als visitants. Tramitacions,l’OAC i el Pla d’equipaments municipal.

AMPA Els Costerets

Espai de l’AMPA del CEIP Els Costerets de Sant Pere de Ribes,al Garraf. Novetats,arxiu de documents,recomanacions,escola inclusiva,,menjador,activitats,l’Honsbol Els Costerets,activitats per a mares i pares,serveis de cangur i agenda.

Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Garraf

Web de l’Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Garraf. És una entitat sense afany de lucre,fundada l’any 2003 a Sant Pere de Ribes. Està dedicada a informar,ajudar i donar suport als afectats d’aquestes malalties.

Associació Ribes Internet –ribes.org

ribes.org és un dels instruments de què disposa l’Associació Ribes Internet per donar a conèixer el municipi a Internet,promoure l’ús d’Internet entre la ciutadania,afavorir la presència de les entitats culturals,esportives i cíviques en aquest mitjà .

Autoescola Garraf

A l’Autoescola Garraf pots obtenir tots els permisos de conduir. Cursos intensius a la teva mida,tu triees l’horari. Un equip de professionals i unes instalacions pensades per que rebis la millor qualitat de formació,com el millor tracte personal.

Autoescola i Assegurances Domenech

Autoescola i Assegurances,amb centres a Vilanova i la Geltrú i a Les Roquetes (Sant Pere de Ribes). Des de 1960 al teu servei amb dedicació exclusiva als permisos de:Cotxe (B,BTP),moto (A1—A),ciclomotor (Lcc),reciclatges i assegurances.

Ball de Bastons de Sant Pere de Ribes

La colla gran o d’Albert Roig va néixer en 1967 amb el nom de “petits bastoners ribetans” i des d’aleshores ha participat en totes les festes. La colla va participat en la primera trobada de colles del ball de bastons de l’Anoia,el Penedès i el Garraf.

Ball de Diables de Ribes- Viquipèdia

El Ball de Diables de Ribes és una manifestació folklòrica de Sant Pere de Ribes que,per les seves arrels,forma part de les colles anomenades històriques,tan presents al territori penedesenc. Els versos i la seva cantarella i indimentària.

Bàsquet Ribes

El Bàsquet Ribes és un nombrós col·lectiu humà dins de la societat ribetana que mitjançant el bàsquet,treballa per la promoció d’una cultura esportiva dins del municipi de Sant Pere de Ribes i la respresentació en les seves competicions.

Biblioteca Josep Pla

Biblioteca de Sant Pere de Ribes,que torna a obrir les portes a través d’un acte d’inauguració. Oferix una visita pel nou espai per veure’n la nova imatge. L’acte és amenitzat per orquestre. Hora del conte per als infants,activitats i seccions.

Biblioteca Manuel de Pedrolo

Bloc de la biblioteca Manuel de Pedrolo –Biblioteques de Sant Pere de Ribes (El Garraf-Barcelona). Horaris,viu la biblioteca,blocs de les biblioteques de la zona,espai WI-FI,seccions,notícies i novetats de la Biblioteca de Sant Pere de Ribes.

Bugaderia Industrial Garraf

Empresa fundada l’any 1990 a la comarca del Garraf amb l’objectiu de prestar els serveis de rentat i lloguer de roba a les comarques del Garraf,Alt Penedès,Baix Penedès,Barcelonès i Baix Llobregat. Servei integral de lloguer i rentat de roba.

Can Lloses

Urbanització de Sant Pere de Ribes situada a poc menys d’un Km al NE del nucli de Ribes. S’hi accedeix des de la carretera d’Olivella. Està formada per dos sectors:Can Lloses i Can Marcer de la Penya,noms que provenen de masies.

Can Torreta Supermercats

Pàgina web de Supermercats Can Torreta,empresa familiar catalana. Ben aviat podran disfrutar de tot el que us volem oferir a través d’internet. Estabiments a Sant Pere de Ribes (3),Vilafranca,Cubelles,Segur de Calafell i Calafell.

CEIP El Pi

Pàgina d’aquest centre d’ensenyament infantil i primari de Sant Pere de Ribes al Garraf. Informació general del centre,història,cicles,instal·lacions i equip docent. Pàgina feta pels alumnes de quart de primària de les festes de la comarca.

CEIP Els Costerets

Centre d’ensenyament infantil i primari de Sant Pere de Ribes,al Garraf. Presentació de l’escola,documents,activitats,festes,serveis,AMPA,organització,activitats,blocs del CEIP,i treballs dels alumnes.

Celler Pagès

La família Pagès és una família de viticultors que es va establir a Sant Pere de Ribes a la masoveria de Ca Jacs al barri de les Torres. Actualment elabora vins amb les DO:DO Cava,DO Penedès i DO Catalunya. Història,celler,vins i contacte.

Centre d’Estudis l’Acadèmia

L’ACADÈMIA és l’espai d’aprenentatge i estudi pioner a Sant Pere de Ribes,que s’adapta 100 % a les vostres necessitats,en un ambient familiar i proper. El nostre equip docent,format per professors amb estudis universitaris,té una àmplia experiència en la formació i el monitoratge infantil i juvenil.
Els nostres principals eixos de treball són la gran flexibilitat horària,el seguiment personal de cada alumne i el tracte de proximitat amb les famílies. Amb aquesta finalitat,realitzem una avaluació prèvia a cada alumne per poder fixar-nos uns objectius individuals i fer-ne el seguiment continuat al llarg de tot el curs. Així doncs,el nostre professorat estarà sempre a la vostra disposició per avaluar el progrés personal dels vostre fills i atendre-us en tot allò que sigui necessari.
A l’Acadèmia oferim classes dirigides de totes les matèries curriculars de primària,secundària i batxillerat,i posem el nostre èmfasi en la transmissió d’uns hàbits i l’aprenentatge d’unes tècniques d’estudi que assegurin un bon rendiment escolar. Des de l’Acadèmia treballem amb il·lusió perquè cada dia sigui un pas més cap a l’enriquiment personal i el progrés acadèmic dels vostres fills.

Centre Parroquial de Sant Pere de Ribes

Associació cultural religiosa,fundada l’any 1924,que gestiona i administra l’edifici propietat del Bisbat de Sant Feliu,Parròquia de St. Pere. Oferta cultural amb les seccions de teatre,esplai,sardanes,balls,oci i altres (tai-chi,ioga i capoeira).

CerCAT Sant Pere de Ribes

Primer cercador territorial en català del poble de Sant Pere de Ribes a la comarca del Garraf.

CiU-ViA Sant Pere de Ribes

Informació política de Sant Pere de Ribes (Garraf) difosa per CiU-ViA,Convergència i Unió,Veu i Acció,Unió Democràtica de Catalunya. L’actualitat política de Sant Pere de Ribes per correu electrònic. Francesc Pérez,portaveu CiU-ViA.

Club de Tennis Ribes

Entitat esportiva fundada l’any 1971. S’organitza democràticament seguint els estatuts de les federacions nacionals i internacionals de tennis. Compta amb una àmplia i cosmopolita base social,també usuaris,no socis en bon nombre.

Club Deportiu Ribes

Club de Sant Pere de Ribes format per moltes persones:jugadors,familiars,tècnics,directius i també per les empreses i organitzacions que ens donen suport. Formem una realitat social al voltant de l’esport i concretament del futbol.

Club Patinatge Artístic Ribes

El Club Patinatge Artístic Ribes som una entitat esportiva que des de l’any 1987 fem realitat la pràctica del patinatge artístic entre els nens i nenes de la nostra població. Contribuïm a incrementar la participació del jovent en activitats esportives.

Col·lectiu Fotogràfic Margalló

El Col·lectiu Fotogràfic Margalló va ser fundat l’any 1998 a Sant Pere de Ribes (Garraf). Informació de les activitat que organitza,calendari. Organitza les trobades Internacionals d’Agrupacions Fotogràfiques a Sant Pere de Ribes.

Comercial Rediva

Empresa especialitzada en la venda de tota mena d’articles i complements pel professional de la pintura,a les comarques de l’Alt i Baix Penedès,Garraf i Camp de Tarragona. Experiència en el sector de més de 35 anys,donant servei i assessorament.

Cristòfol Almirall (Pintor)

Pintor abstracte impressionista. Exposicions,premis,obra,currículum. En la seva obra,Tòfol llegeix del natural i ens ho dona traduït en pintura,apassionadament,sintetitzant,deixant en el camí tot el que és palla,donant directament el gra.

Els Xulius –Centre Social Ribetà

Entitat cultural sense ànim de lucre de Sant Pere de Ribes. Va néixer l’any 1980 amb el nom de Centre Social Ribetà tot i que l’esplai Els Xulius ja funcionava des de l’any 1974. Actualment Els Xulius –CSR està composta per 6 seccions.

Finca Mas Solers

A Sant Pere de Ribes,al cor de la Costa del Garraf,Mas Solers és un palauet d’estil renaixentista català del s. XIX,especialitzat en l’organització de convencions,reunions i presentacions i també en esdeveniments socials. Espais,serveis i jardins.

FONA Festival de Música Electrònica Aborigen

Pàgina oficial del FONA,el Festival de música electrònica aborigen. Enguany se celebra la 5a edició del festival el mes de juny a La Nau del GER de Sant Pere de Ribes,a la comarca del Garraf. Programació i dades i les edicions anteriors.

Foto.aerea.net:Fotografía i Filmació Aèria

La fotografia aèria li ofereix una perspectiva única de la seva localització,obtenint un punt de vista diferent al habitual,amb un resultat inigualable. Urbanitzacions,solars,xalets,naus,fàbriques,etc. Els objectius són diferents des de l’aire.

Fundació Privada Hospital Residència Sant Camil

Residència i hospital de Sant Pere de Ribes. Acull a ancians sans i malalts amb patologies cròniques,progressives i amb problemàtica social. L’Àrea d’hospital atén als malalts amb processos aguts i té 159 llits en set unitats d’hospitalització.

Giravi Group

Giravi Group és una empresa dedicada a l’Injecció de termoplàstics,decoració i assamblatge,disseny i desenvolupament d’enginyeria de producte. L’empresa treballa pels mercats de:Llar i altres,alimentació,i farma-cosmètica.

Grup d’Investigadors de Les Roquetes del Garraf

Web d’aquest grup. Presenta les activitats culturals del Grup d’Investigadors de Les Roquetes del Garraf,informació de l’entitat,separates i llibres publicats de l’entorn proper,galeria fotografica,conferències i altres activitats.

Grup Sardanista Tamborí

L’entitat Grup Sardanista Tamborí es va constituir el mes de juliol de 1993 la petita història d’una jove entitat sardanista que ha treballat,treballa i ho continuará fent per la sardana a tot el municipi de Sant Pere de Ribes,comarca del Garraf.

Handbol Costerets

Pàgina dels equips d’handbol del CEIP Els Costerets de Sant Pere de Ribes,a la comarca del Garraf. Aquesta escola disposa d’equip pre-benjamí,benjamí,i aleví en competicions escolars. Notícies i activitats de l’entitat.

Iris Films Grup

Iris Films Grup és una empresa de producció audiovisual,ubicada a Sant Pere de Ribes (Garraf). La seva activitat:Documen-tal-llargmetratge,documental-televisió. Treballs:Cuando salí de Cuba,Francesc Pujols,el xofer de Déu i Infidel Castro.

Joan Rosquellas Teatre

Pàgina dedicada al teatre del director del Grup de Teatre Bell-lloc de Sant Pere de Ribes. Joan Rosquellas ha guanyat el premi Memorial Santos Antolí,el Premi Margarita Xirgu,d’àmbit iberoamericà,guionista de Catalunya Ràdio i TV3.

L’Altaveu

Espai web de L’Altaveu. L’Altaveu és una revista local de la comarca del Garrat. Podeu consultar L’Altaveu de Ribes,L’Altaveu de les Roquetes i L’Altaveu de Vilanova. Es poden descarregar tots els números de la revista en format PDF.

Les Roquetes del Garraf

Web d’aquesta entitat de població de Sant Pere de Ribes (Garraf). Les Roquetes del Garraf és una denominació que utilitzen algunes associacions per designar Les Roquetes. Situació propera a Vilanova i la Geltrú. Té 11.091 habitants.

Mon·bus

Empresa d’autobusos de Sant Pere de Ribes (Garraf). Gestiona sis línies discrecionals. Disposa d’una gran varietat d’autocars equipats per oferir un servei de qualitat per a empreses,excursions,viatges,circuits i transport escolar.

Pàrroquia de Sant Pere de Ribes

Pàgina de la Pàrroquia de Sant Pere de Ribes a la comarca del Garraf a Internet. Activitats,full parroquial,església nova,església vella,acció pastoral,catequesis,notícies,centre parroquial i dades diverses de la parròquia.

Patrimoni Històric i Artístic de Sant Pere de Ribes

Castell de Ribes o de Bell-lloc,Can Ramon,Can Ramonet,Can Vidal de la Serra,Clot dels Frares,Creu de Ribes,el Carç o els Cards Església vella de Sant Pere de Ribes,Les Torres Can Miret de les Torres Nucli de Sota-Ribes Vilanoveta,…

Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes

Aquest pessebre neix l’any 1988,però enfonsa es arrels en la tradició de teatre popular de la localitat:els balls parlats de les festes en el s. XIX i els primers anys del s. XX. Tambre exposició de pessebres. No actualitzat.

Promociones Garraf

Treballem a la comarca catalana del Garraf,situada a 20 minuts de la ciutat de Barcelona. Li ajudem a vendre o llogar el seu immoble a les localitats de Olivella,Canyelles,Cubelles,Sant Pere de Ribes,Sitges,Vilanova i la Geltrú.

Ribes Club Patí

Web del Ribes Club Patí- Hoquei patins,patinatge,cursets per a aprendre a patinar,dades del torneig Montgròs,pàgines d’Hoquei Patins i equips de les diferents categories del club de Sant Pere de Ribes. En construcció,disculpin les molèsties.

Ribes Comercial A.C.I.R

L’Associació de Comerciants i Industrials de Sant Pere de Ribes. És una entitat sense ànim de lucre,formada pels comerciants i industrials del nostre nucli a fi de treballar plegats per obtenir avantatges i donar empenta al comerç ribetà.

ribes.org

Portal de l’Associació Ribes Internet amb informació del municipi de Sant Pere de Ribes. Calendari,moodleribes,mapa,temps,biblioteca,associació,blocs,fòrums,guia wiki,agregador,agregar,vídeos,xat,rss,bloc genèric i tots els projectes.

Ribesroig

Som una empresa d’àmbit local,amb seu a Sant Pere de Ribes i amb un radi d’actuació sobre tota la comarca del Garraf. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector immobiliari,Riberoig s’ha consolidat com la empresa capdavantera en la construcció. Serveis Immobiliaris,administrador de finques i lloguers. Construcció i Rehabilitació. Compra Venda i Lloguer de pisos i cases a  d’obra nova i 2a mà.

Ruta del Xató

La Ruta del Xató és tota una experiència que pots viure a les comarques de l’Alt Penedès,Baix Penedès i Garraf. Són una sèrie de propostes que agrupen turisme i gastronomia en un mateix territori. Castells,arquitectura,cultura,enoturisme,música,…

Sant Pere de Ribes –Idescat

Estadística de Sant Pere de Ribes d’Idescat. Població per edats. Moviment natural de la població. Població per relació amb l’activitat. Creixement de la població. Lloc de naixement. Nivell d’instrucció. Coneixement del català. Llars per persones,…

Sant Pere de Ribes –Piera Edicions

Informació turística,comercial i de serveis de Sant Pere de Ribes,Garraf. Dades generals,història,llocs d’interès cultural,festes i celebracions,allotjaments. Els nostres serveis:el temps,euro calculadora,transports,sorteig,jocs,…

Sant Pere de Ribes –Viquipèdia

Sant Pere de Ribes és un municipi de la comarca del Garraf. Té una extensió de 40,71 km². Limita amb els termes de Canyelles,d’Olivella,de Sitges i la petita franja de la Mediterrània;i a l’oest,amb el municipi de Vilanova i la Geltrú.

Um9 Ribes

Organització política municipal,de unitària i popular,i un referent clar d’identificació política per als ciutadans i ciutadanes de Ribes i les Roquetes. Um9 forma part del Moviment d’Alliberament Nacional Català a través de l’AMEI.

Unitat Municipal 9

Pàgina web de l’organització política Unitat Municipal 9 de Sant Pere de Ribes. Um9 és una organització política municipal,de caràcter unitari i popular. Apostem pels que creuen en la força democràtica dels ciutadans i ciutadanes d’aquest país.

Valentí –Mobles,Regal,Il·luminació i Decoració

Empresa fundada el 1978. En l’actualitat té 230 treballadors,i dedica bona part de la producció a l’exportació,principalment als països de la OCDE. A Espanya -el seu principal mercat- disposa d’una xarxa de distribuïdors a les principals ciutats.

Vega de Ribes,S.L.

A la finca La Serra cultivem amb agricultura ecològica integrada amb altres conreus i ramaderia. Elaborem vins de qualitat en harmonia amb la terra.

Webespai

Pàgina de l’empresa Webespai. Webespai és una empresa situada a Sant Pere de Ribes dedicada al disseny web multimèdia. Solucions i desenvolupament web per a empreses. Informació corporativa,serveis,portafoli i contacte.

 

Afegir link

Url del enllaç

Nom del enllaç

Descripció pàgina web

Categoria. Ex:Restaurant,Fruiteria,Fisioterapia

El teu e-mail